Yazı Kazakistan’da Geçirmeye Var mısın?

24.01.2017

Hoca Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesi 28 Haziran - 19 Temmuz tarihleri arasında "III. Türk Dünyası Üniversiteli Gençler Yaz Okulu"nu düzenleyecek. 2017 yılı Türk Dünyası Kültür Başkenti olan Kazakistan'ın Türkistan şehrinde açılacak yaz okuluna Türk Dünyasının pek çok bölgesinden gelecek gençlere, Türkçe, Kazakça, Özbekçe ve Rusça derslerin yanında, değişik ülkelerden gelecek değerli hocaların vereceği tarih, kültür, Türkoloji vd. seminerlere katılıma imkanı da sunulacak. Etkinliğe katılacak öğrencilerin uçak biletleri dışındaki ders, gezi, şehirler arası nakliye, barınma, yeme içme vd. bütün masrafları Ahmet Yesevi Üniversitesi tarafından karşılanacak. Programa katılacak öğrencilerimizin, 31 Mart 2017 tarihine kadar isimlerini Öğrenci İşleri Daire Başkanlığımıza bildirmeleri rica olunur.

Başvuru İçin Tıklayınız