2019 DGS Ek Kontenjan Sonuçlarına Göre Üniversitemize Yerleşen Öğrencilerimizin Dikkatine

16.10.2019

2019 DGS Ek Konntenjan sonuçlarına göre Üniversitemize yerleşen öğrencilerimiz; 15 - 18 Ekim 2019 tarihleri arasında aşağıda istenen belgelerle birlikte Ön Kayıt Formunu doldurarak Üniversitemize gelerek ya da E-devlet üzerinden elektronik ortamda kayıtlarını yaptırabileceklerdir.

a) ÖSYS (DGS Ek)  Sonuç Belgesinin Çıktısı

b) Yeni çekilmiş 4,5 x 6 cm. ebadında 6 (altı) adet fotoğraf.

c) Lise ve Ön lisans Diplomalarının Noter Onaylı Fotokopisi veya Diploma [Diploma Hazırlanmamış ise Yeni Tarihli Mezuniyet Belgesi] (Başarı belgesi mezuniyet belgesi yerine kullanılamaz.)

Önlisans'da Alınan Derslerin Saydırılması

Önlisans döneminde alınan dersleri içerem transkript ve bu derslerin içerikleri ile öğencilerimiz fakültelerine  dilekçe ile muafiyet/intibak başvurusunda buluna bilirler