2019 YKS Ek Yerleştirme

23.09.2019

ÖSYM tarafından merkezi yerleştirmede boş kalan kontenjanlara ek yerleştirme yapılacaktır. Ek yerleştirme kılavuzu yayımlanacaktır.

Ek yerleştirme kayıt tarihleri 23-27 Eylül 2019 arasındadır ve 23-25 Eylül 2019 tarihleri arasında elektronik kayıt yapılacaktır.

2019 YKS Ek Kontenjan İle Üniversitemize Yerleşen Öğrencilerin Kayıt İşlemleri

Değerli öğrencilerimiz İstanbul Medeniyet Üniverstesi ailesine hoşgeldiniz Kayıtlarınızın hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilmesi için e-devlet üzerinden kayıt yaptırmanız gerekmektedir.

2019 YKS EkKontenjan  sonuçlarına göre Üniversitemize yerleşen öğrencilerimiz; 23-27.Eylül 2019 tarihleri arasında www.turkiye.gov.tr adresinden e-kayıt yaptırabileceklerdir. e-kayıt kılavuzuna https://yoksis.yok.gov.tr/downloads/YOK-Kayit.pdf adresinden ulaşabilirsiniz.

a) E-kayıt üzerinden alınan barkotlu çıktı belgesi, (sadece e devlet üzerinden kayıt yaptıranlar bu belgeyi getirecektir.)

b) ÖSYS sonuç belgesinin çıktısı,

c) Yeni çekilmiş 4,5 x 6 cm. ebadında dört adet fotoğraf,

ç) Lise diplomasının Noter onaylı fotokopisi, mezun olunan Liseden aslı gibidir onayı veya E-devlet üzerinden alınan mezuniyet belgesi [Diploma hazırlanmamış ise yeni tarihli Mezuniyet Belgesi] (Başarı belgesi Mezuniyet Belgesi yerine kullanılamaz.)

Üniversitemize bizzat gelerek kayıt olacak veya e-kayıt yoluyla kayıt olacak öğrencilerimizin kayıttan önce muhakkak  İMÜ Ön Kayıt Formu'nu doldurmaları gerekmektedir. Lütfen ön kayıt formunu doldurmadan e-kayıt yapmayınız veya kayda gelmeyiniz.