2019 YKS İle Üniversitemize Yerleşen Öğrencilerin E-Devlet Kayıt İşlemleri 16-21 Ağustos Tarihinde

09.08.2019

2019 YKS ile üniversitemize yerleşen öğrencilerin E-Devlet kayıt işlemleri 16-21 Ağustos tarihleri arasında başlayacaktır

Değerli öğrencilerimiz İstanbul Medeniyet Üniverstesi ailesine hoşgeldiniz. Kayıtlarınızın hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilmesi için E-Devlet üzerinden kayıt yaptırmanız gerekmektedir.

E-kayıt yoluyla kayıt olacak öğrencilerimizin kayıttan önce muhakkak İMÜ Ön KayıtFormu'nu doldurmaları gerekmektedir. Lütfen ön kayıt formunu doldurmadan e-kayıt yapmayınız. İMÜ ön kayıt formu için Tıklayınız.

2019 YKS sonuçlarına göre Üniversitemize yerleşen öğrencilerimiz; 16-21 Ağustos 2019 tarihleri arasında www.turkiye.gov.tr adresinden e-kayıt yaptırabileceklerdir. E-kayıt kılavuzuna https://yoksis.yok.gov.tr/downloads/YOK-Kayit.pdf adresinden ulaşabilirsiniz.

NOT-1: E-Kayıt yaptıran öğrencilerimiz kendilerinden istenen belgeleri okulumuzun 2019-2020 akademik yılı derslerinin ilk haftası (16-20 Eylül 2019 tarihleri arasında) Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına teslim edebilirler.

NOT-2 : Üniversitemize bizzat gelip kayıt yapacak öğrencilerimiz kayıt tarihlerinde değişiklik olmayıp; 19-23 Ağustos 2019 tarihlerinde yapılacaktır. Üniversitemize YKS ile yerleşen öğrencilerden bizzat kendileri kayıt yaptırmak isteyenler için tarihler ve duyuru için Tıklayınız.