2020 DGS Sonuçlarına Göre Üniversitemize Yerleşen Öğrencilerimizin Dikkatine

08.10.2020

2020 DGS Sonuçlarına Göre Üniversitemize Yerleşen Öğrencilerimizin Dikkatine

2020 DGS sonuçlarına göre Üniversitemize yerleşen öğrencilerimiz; 09-13 Ekim 2020 tarihleri arasında www.turkiye.gov.tr adresinden e-kayıt yaptırabileceklerdir. E-kayıt kılavuzuna https://static.turkiye.gov.tr/themes/ankara/assets/manuals/YOK-Kayit.pdf adresinden ulaşabilirsiniz.

Kayıt yaptıracak tüm öğrencilerimizin kayıttan önce muhakkak  İMÜ Ön Kayıt Formunu doldurmaları gerekmektedir.

a) ÖSYS (DGS)  Sonuç Belgesinin Çıktısı

b) Yeni çekilmiş 4,5 x 6 cm. ebadında 6 (altı) adet fotoğraf.

c) Lise ve Ön lisans Diplomalarının Noter Onaylı Fotokopisi veya Diploma [Diploma Hazırlanmamış ise Yeni Tarihli Mezuniyet Belgesi] (Başarı belgesi mezuniyet belgesi yerine kullanılamaz.)

Önlisans'da Alınan Derslerin Saydırılması

Önlisans döneminde alınan dersleri içeren transkript ve bu derslerin içerikleri ile öğencilerimiz fakültelerine  en geç 16.10.2020 tarihine kadar muafiyet/intibak başvurusunda bulunmaları gerekmektedir.

NOT: E-Devlet’ten Kayıt yaptıran öğrencilerimizin belge asıllarının teslim tarihi ilan edilecektir