Harç Ödeme İşlemleri

05.07.2019

ÖDEME ŞEKİLLERİ

Üniversitemiz öğrencilerinin Öğrenci Katkı Payı ve Öğrenim Ücreti ödemelerini Ziraat Bankası'na ait ATM, İnternet Bankacılığı ve Cep Şubesinden (Banka Şubelerinden İşlem Yapılmamaktadır) Ödemeler-Eğitim-Üniversite Harç Ödemelerinden İstanbul Medeniyet Üniversitesi'ni seçtikten sonra Öğrenci Numarası ile ödemelerini yapabilirler.

KREDİ KARTI TAKSİTLENDİRME

Üniversitemiz öğrencilerinin Öğrenci Katkı Payı ve Öğrenim Ücreti ödemelerinden dönemlik 2.000 TL ve üzeri ödemelerini sadece İstanbul Medeniyet Üniversitesi ile "Üye İşyeri Sözleşmesi" yapan bankaların kredi kartları ile yapabilirler. Bu kartlar şunlardır: Ziraat Bankası, Halk Bankası, Vakıfbank ile Yapı ve Kredi Bankası kredi kartlarına taksitlendirme imkânı ile ödeme yapabilirler.

Taksitlendirme işlemi POS cihazlarından yapılacağından öğrencilerimizin “Lisansüstü Eğitim Enstitüsü” ne gelmeleri gerekmektedir.