Hazırlık Sınıflarında Başarısız Olup Türkçe Programlara Yerleştirilen Adayların Kayıt İşlemleri

29.11.2023

2023 Zorunlu Yabancı Dil Hazırlık Sınıflarında Başarısız Olan Öğrencilerin Türkçe Öğretim Yapan Yükseköğretim Programlarına Yerleştirme İşlemleri sonucunda Üniversitemize kayıt hakkı kazanan adaylara duyurulur.

Kayıt hakkı kazanan adayların 30 Kasım-08 Aralık 2023 tarihleri arasında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına aşağıdaki belgelerle beraber bizzat gelerek kayıt işlemlerini yaptırması gerekmektedir.

Kayıt İçin Gerekli Belgeler

• 2023-Zorunlu Yabancı Dil Hazırlık Sınıflarında Başarısız Olan Öğrencilerin Türkçe Öğretim Yapan Yükseköğretim Programlarına Yerleştirme Sonuç Belgesi,
  • Lise diplomasının aslı veya Noter onaylı fotokopisi,
  • Yeni çekilmiş 4,5 x 6 cm. ebadında dört adet fotoğraf,