İMÜYÖSS 2 Sınav Yeri ve Zamanı

25.09.2018

(İMÜYÖSS-2) Sınav Yeri ve Tarihi

2018-2019 Eğitim-Öğretim Dönemi Uluslararası Öğrenci Sınavı (İMÜYÖSS-2) Sınavı 26 Eylül 2018’de saat 14:00’de üniversitemiz Göztepe Güney Yerleşkesinde C Blok 2. katta bulunan Aşıkpaşa Konferans salonunda yapılacaktır.

Sınav Adresi :  İstanbul Medeniyet Üniversitesi/Göztepe Güney Yerleşkesi/

Dumlupınar Mahallesi, D-100 Karayolu No:98, 34000 Kadıköy/İstanbul

Adayların sınava gelirken;

a) Online başvuru sisteminden aldığı başvuru belgesini,

b) Adayın kolaylıkla tanınabileceği şekilde yüzünü gösterir son altı (6) ay içinde çekilmiş (yaklaşık 4,5 cm x 6,0 cm ebadında) fotoğrafını,

c) Pasaportunu yanında bulundurması zorunludur.

Pasaport hususunda; uyruğundan birisi Türkiye Cumhuriyeti olan çift uyruklu veya savaş vb. nedenlerle Türkiye’ye göç etmiş olan adayın pasaportunun olmaması durumunda, Türkiye Cumhuriyeti tarafından verilmiş kimlik belgesini, adayın reşit olmaması nedeniyle ülkesince kendisine pasaport verilmeyen, anne veya babası üzerinden yurt dışına çıkış yapan aday ise, anne veya babasının pasaportunu yanında bulundurmak zorundadır.

Adayların, sınava gelirken yanlarında, yumuşak uçlu kurşun kalem, silgi, kalem açacağı bulundurmaları gerekir.

Adayların sınav sırasında yanlarında her türlü delici ve kesici alet, ateşli silah, cep telefonu, kablosuz iletişim sağlayan cihazlar, kulaklık ve hesap makinası vb. bulundurması yasaktır. Aksi takdirde adayın sınavı sonlandırılarak iptal edilir.

NOT: İMÜYÖSS-2 başvuru sayfasında bulunan gerekli koşulları sağlayamayan adaylar sınava girseler

ve sınavda başarılı olsalar bile başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.

Detaylı Bilgi için Tıklayınız.