İstanbul Medeniyet Üniversitesi 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları

02.09.2019

Edebiyat Fakültesi 2019-2020 eğitim yılı için kurumlar arası yatay geçişmerkezi yerleştirme puanı ile yatay geçişçift anadal ve yandal başvuru sonuçları açıklanmıştır, listeler için ilgili başlıklara tıklayınız.

Eğitim Fakültesi bölümleri Kurumlararası ve Merkezi Puana göre yatay geçiş başvuru sonuçları için tıklayınız.

Sağlık Bilimleri Fakültesi 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Kurumlararası Yatay Geçiş ve Merkezi Yerleştirme Puanı ile Yatay Geçiş yapmak için başvuru yapan öğrenciler için 02.09.2019 tarihinde yayımlanan listelerde sehven yapılan hata sonrasında yeniden düzenlenen öğrenci listelerine buradan ulaşabilirsiniz.

Hukuk Fakültemize yapılan yatay geçiş başvuruları değerlendirilmiş olup sonuçlar için aşağıdaki linklere tıklayarak listeleri indirebilirsiniz.

Ek 1

2. Sınıflar

3. Sınıflar

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Merkezi Yerleştirme Sonucu Yatay Geçiş sonuçlarına buradan ulaşılabilir.

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Kurumlararası Yatay Geçiş sonuçlarına buradan ulaşılabilir.

Siyasal Bilgiler Fakültesi 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında  Kurumlararası Yatay Geçiş ve Merkezi Puan ile (Ek Madde 1) Yatay Geçiş yapmak isteyen  öğrencilerin başvuru sonuçlarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Kurumlararası yatay geçiş sonuçları için tıklayınız.
Merkezi puan ile yatay geçiş sonuçları için tıklayınız.​

Not: Kayıt yaptıracak öğrencilerden ders intibakı yapılmasını talep edenlerin aşağıda yer alan " Ders İntibak Talep Formu" nu doldurarak, transkript ve ders içerikleri ile birlikte Dekanlığımıza teslim etmeleri gerekmektedir.

Ders intibak talep formu için tıklayınız.

Tıp Fakültemize yerleşen Kurumlararası sonuç listesine buradan,

Tıp Fakültemize Merkezi Yerleştirme Puanı ile yerleşen öğrencilerin Yatay Geçiş sonuç listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Diş Hekimliği Fakültesi 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Merkezi Yerleştirme Puanı ile Yatay geçiş başvurusu sonuçları için tıklayınız.

Turizm Fakültesi 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Kurumlararası Yatay Geçiş ve Merkezi Yerleştirme Puanı ile Yatay Geçiş yapmak için başvuru yapan öğrenciler için; 02.09.2019 tarihinde yayımlanan listelerde sehven yapılan sıralama hatası sonrasında yeniden düzenlenen ve kabul edilen öğrencilerin listelerine buradan ulaşabilirsiniz.

Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi 2019-2020 Eğitim-öğretim yılı yatay geçiş sonuçları açıklanmıştır.

Görsel İletişim Tasarımı bölümü başvuru sonuçlarına buradan

Türk Musikisi bölümü başvuru sonuçlarına buradan ulaşılabilir.

NOT: YATAY GEÇİŞ YAPMAYA HAK KAZANAN ÖĞRENCİLERİN KAYITLARI ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI TARAFINDAN YAPILACAKTIR.